Atelier Filarski

Kamperen op het terrein.


    Kamperen


Terrein Kamperen

Tijdens de keramiek workshop pottenbakken kan men een eigen tentje opzetten en gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Er is een terrein van 6500 vierkante meter met schitterend uitzicht. Ons terrein is enkel voor deelnemers aan de workshop.
Iedereen kan ver uit elkaar staan en heeft voldoende privacy.
Het terrein ligt achter onze boerderij en grenst niet aan de openbare weg.

Het is gedeeltelijk weiland en boomgaard.Er zijn geen verharde campingpaadjes met stroompaaltjes. In de boerderij kan je apparaten opladen en in het atelier kan je gezellig zitten, daar is ook stroom en wifi.  's Nachts is bij ons het donker, zonder licht vervuiling,  dus neem een zaklamp mee.

Om je spullen uit te laden kan je het terrein eenvoudig bereiken met een personen auto. Daarna kan je de auto voor ons centrum parkeren.
i.v.m. beperkte vergunning is korter of langer kamperen voor of na de workshop helaas niet mogelijk.    Campers en caravans

Campers en Caravans

Er zijn geen verharde paden of plateaus voor zware mobile homes en zware caravans.
Om het terrein te bereiken achter onze boerderij moet je een bocht maken bij een paadje tussen onze boerderij en een schuur.
Voor lange en hoge campers en voor lange caravans kan dit een probleem zijn! Een caravan met dissel, samen langer dan 5,5 meter zal waarschijnlijk niet gaan. Kleiner kan, maar is afhankelijk van meerdere technische factoren van voertuig en aanhanger, die wij niet in kunnen schatten. Hieronder afbeeldingen van de bocht om zelf een inschatting te maken (bij oranje vlaggetje moet je de hoek om)


Campers en Caravans
Campers en Caravans
Campers en Caravans

Atelier de Céramique Filarski /De Kleischool / Atelier d’Hôte SAS 519 552 574 R.C.S. METZ Siret 519 552 574 00013 + 519 552 574 R.C.S. AGEN Siret 51955257400021 Activité Code NAF : 8552Z : Enseignement culturel, Capital Social € 30.000,00 - TVA No: FR42519552574