Knoppen/fr_flag.png   Knoppen/uk_flag.png
Creatieve_Vakantie_Frankrijk

Gastenboek

algemeen Data en Prijzengastenboek
Plaats een bericht in
dit gastenboek
Steef den Elzen
[30 juli ,  2017]
Ongeveer een maand geleden mijn zomervakantie mogen vieren door middel van een zomercursus bij de kleischool, wat heb ik genoten! Na een maand ben ik nog steeds na aan het genieten van een erg fijne week vol gezelligheid, lekker eten, draaien en heerlijk in het moment bezig kunnen zijn. Bo, Annetje, Ruby en de gehele groep bedankt voor deze erg fijne ervaring. Groeten van, De Limbo ;)

Kris De Bondt en Hilde Compernolle
[1 augustus ,  2017]
Gezellige ontvangst de eerste dag en al gauw aanschuiven aan de lange tafel voor het lekkere diner (ook de veggies werden verwend met lekkers). Stilaan kennismaken met de groep en proberen de juiste namen bij de juiste personen te plaatsen. De volgende ochtend genieten van een heerlijk ontbijt en… we kenden elkaar al wat beter. Om 9 u stipt in het atelier voor de eerste draaidemonstratie en iedereen kon starten op zijn niveau. Bedankt Bo voor de heldere uitleg en het geduld om ons telkens weer op weg te helpen. Tijdens de draaimomenten was iedereen stil en geconcentreerd bezig. Tussendoor bij de koffie en de lekkere maaltijden waar Annetje ons op vergastte was het gebabbel en het gelach niet uit de lucht. Het werd een heerlijke vakantie, een boeiende workshop en een ‘plezante’ confrontatie tussen Nederland en België. We gingen naar huis met een voldaan gevoel dankzij onze schitterende gastvrouwen en alle aanwezigen. Lieve groet Hilde en Kris

Yura
[30 juli ,  2017]
Lieve Bo en Annetje, dit was voor mij de tweede keer dat ik bij jullie geweest ben. Na een zeer drukke periode direct in de auto de rust in! Gewoon alleen maar denken aan de plaatsing van je vingers. Nergens anders om je druk over te maken. Volledig verzorgd en heel flexibel. Heerlijk! Bo, Annetje en Ruby, dank je wel! Femke, Patricia, Ellen, Sophie, Hugo, Matty, Ruth, Reinhilde, Manon, Kristin, Netta en Thea bedankt voor de gezelligheid!

Mieke
[19 juli ,  2017]
Bo en Annetje, hartelijk dank voor de onvergetelijke week... Ik heb enorm veel bijgeleerd, genoten van de omgeving, de groep, het eten, de rust en de klei! Absoluut voor herhaling vatbaar, dus waarschijnlijk tot volgend jaar!

Fransje Spit
[16 juli ,  2017]
Voor de tweede keer naar de kleischool. Ik had me er erg op verheugd en ben weer zeer voldaan naar huis teruggekeerd. Veel geleerd en lekker gegeten. Maar vooral genoten van de rust, de aangename groep, de humor, het zingen..... kortom een heerlijke tijd. Bo, bedankt voor je geduld en duidelijke instructies. Annetje bedankt voor je kookkunst en je altijd zonnige humeur.Attentie, respect en zorgzaamheid zijn kernaspecten die jullie waarmaken. 👍👏🤗

Elke
[3 juli ,  2017]
Lieve mensen, wat heb ik genoten van deze week bij jullie. Ik voelde me zo enorm verwend met al het lekkere eten en drinken de hele dag door. En de leerzame lessen van Bo. Onbeperkt kunnen draaien. Zo jullie je best zien doen om ons een prachtige vakantie te geven. Dat is gelukt. regen of zon, het maakte niks uit. Bedankt voor de mooie week en jullie sfeer. liefs, Elke

Jo Haazen
[3 juli ,  2017]
Voor de 10de keer hier geweest. Weeral FANTASTISCH!!! Een aanrader voor wie van potten draaien, culinaire hoogstandjes, zwemmen, aangenaam gezelschap, gezellige kamers houdt!

Hilde Bremmers
[27 juni ,  2017]
Lieve Bo en Annetje, In alle opzichten, in één woord samen te vatten: GEWELDIG! Hartelijke groeten, Hilde

Karin
[26 juni ,  2017]
Het was een heerlijk "warm" bad bij jullie. Vanmorgen heb ik zelf wat broodjes afgebakken om een beetje af te kikken van jullie heerlijke ontbijt. Ik heb zo ontzettend veel geleerd bij jullie. Ook mentaal, want als je een dip hebt omdat het even niet lukt wordt je op zo'n positieve manier weer op de goede weg gebracht. En dit alles in een prachtige omgeving. Met een trots gevoel heb ik al mijn baksels uitgestald om nog na te genieten. Jullie hebben het allemaal goed voor elkaar. Ik kom volgend jaar graag terug.

Lisette
[26 juni ,  2017]
Bedankt Annetje en Bo. Je kunt je verliezen in het draaien. Tot dat de thee en de koffie alweer klaar staan natuurlijk. Of de lunch. Of het avondeten. Ik heb hier heerlijk kunnen draaien, met voldoende feedback of hulp als je het even nodig hebt. Aanrader!

Mia
[26 juni ,  2017]
Een geweldige week mogen beleven in Atelier Céramique Filarski. Op alle fronten een aanrader. Vakkundige uitleg van Bo, het draaien werd een feestje, met natuurlijk veel (on)kruiken maar gewoon doorgaan, het werkt verslavend!! De heerlijke maaltijden van Annetje en de geweldige gastvrijheid echt super! Fijne accommodatie. Alles ademde... gezeligheid. Dank je wel Bo en Annetje voor deze geweldige week, ik mis het NU al! Tot volgend jaar.

Christel
[26 juni ,  2017]
Zonder Bo geen kruiken met hoge halzen, zonder Annetje geen rond verzadigd buikje gelardeerd met fijn gezang, zonder de kippen geen eieren op je bord, zonder de boomgaard geen jam op het brood en fruit op je toetje. Wat moet ik deze week zonder Atelier de Ceramique Filarksi? Op naar volgend jaar dan maar!

Ann en Jef
[18 juni ,  2017]
Anderhalve week weer thuis en nog steeds aan het nagenieten! Echt een aanrader op alle vlakken! Groetjes, Ann en Jef

Irmgard Hensen
[18 juni ,  2017]
Dit is werkelijk de beste school om goed te leren pottenbakken. De uitleg is duidelijk en vakkundig. Na een week neem je al mooie dingen mee naar huis. Bovendien is de verzorging top, het eten heerlijk, de bedden goed en de sfeer relaxt. 100% aan te bevelen!

Marielle
[18 juni ,  2017]
Een week Vannecourt, heerlijk! Veel geleerd, goed gezelschap, lekker gegeten en een serie mooie potten en schaaltjes om me er aan te herinneren. Bo en Annetje, bedankt voor jullie gastvrijheid en graag tot ziens!

Walter
[2 juni ,  2017]
De raku vakantie bij Bo en Annetje is absoluut een aanrader voor iedereen die iets met klei wil doen. Je hebt alle vrijheid om te draaien in het atelier omdat je goed verzorgd wordt met duidelijke lessen, heerlijke maaltijden en ook nog eens leuke uitjes. De kans is groot dat ik volgend jaar weer terug kom op deze gastvrije plek waar je ver weg bent van stress en drukte!

Annemiek Bijl
[7 mei ,  2017]
Heb een fantastische week gehad in Vannecourt! Heerlijk gedraaid en raku gestookt, veel geleerd, lekker gegeten en genoten van goed gezelschap! Bo en Annetje heel hartelijk dank voor alles en hopelijk tot ziens!

Tasja
[6 mei ,  2017]
Dank jullie wel voor een onvergetelijke ontspannen heerlijke week waarin ik erg veel geleerd heb, erg genoten heb en de tijd echt even kon vergeten. Het proces van het pottenbakken en mooi gekleurde raku bakjes mee naar huis te kunnen nemen heeft mij zeer positief verrast. Het quilten in het naai atelier was óók een totaal nieuwe ervaring. Samen met de andere dames veel gelachen, heerlijk gegeten, gezongen (onder begeleiding van Annetje op gitaar) in het dorpskerkje....... Kortom ; een top week!

Wilma en Robert
[29 September ,  2016]
Wanneer je een cijfer moet geven voor gastvrijheid, service, maaltijden, gezelligheid, enthousiasme, verzorging en natuurlijk niet te vergeten de pottenbaklessen, kan dat niet anders dan een 10 zijn!

Verhaeghe Els
[18 September ,  2016]
Beste Bo en Annetje, Een Klei vakantie was iets waar ik al jaren van droomde.. Dit jaar was het eindelijk het moment dat ik mijn stoute ' botjes' aandeed en jullie koos zonder enige referentie en het was meteen een schot in de roos, zo veel meer en mooier dan wat ik had gehoopt. De lessen zijn van het hoogste niveau en voor iedereen toegankelijk van een leek tot iemand die de klei al in de vingers heeft, het enthousiasme van jullie het super warm gevoel van thuis komen en puur genieten van ook het lekkere eten met heel veel liefde klaargemaakt, waarvoor dan! Voor het eerst een foto boek gemaakt en ben hier alvast de mede studenten ah warm maken want Atelier Filarski is iets om op je Bucketlist te plaatsen! Lieve groeten en hopelijk tot weerziens! Verhaeghe Els

Rob en Frankie
[6 September ,  2016]
Hallo Bo en Annetje, Dank je voor de geweldige week. We hebben genoten en we voelden ons reuze verwend. De techniek van het draaien is ons goed aangeleerd. Daarvan getuigen de mooie eigen gedraaide potten die bij ons op de tafel staan te pronken. Heerlijk gegeten. Dank voor deze heerlijke smaken en de gezelligheid aan tafel. Ik moet nog denken aan de rondleiding door de faïence-fabriek met de kundige uitleg van Bo als gids daarbij. Ook was het een beleving dat we in de plaatselijke kerk konden rondkijken. Elke dag was weer nieuw. Wat ons trof was de prachtige vertolking van Edith Piaf door Ruby, jullie dochter van het nummer Padam Padam. Het zingt nog na in ons hoofd. Beste mensen, dank je wel voor deze heerlijke vakantie. Een aanrader voor iedereen. Rob en Frankie Nederland

Ivette Wijnhoff
[5 September ,  2016]
Ik was nog nooit op een creatieve vakantie geweest, maar ik ben verkocht. Het was voor mij de ideale manier om de zomervakantie af te sluiten. Ontspannen, opgeladen en geïnspireerd ga ik een nieuwe periode tegemoet. Bo bedankt voor ongelooflijk goede lessen en Annetje bedankt voor de geweldige verzorging. Graag tot ziens!

Virginia
[20 Augustus ,  2016]
We were in Vannecourt from the 13 to the 19th of August. The countryside was so peaceful. A week in which we made new friends and enjoyed the mixture of cultures. Much laughter, singing, delicious food. The homemade jam together with crusty bread. The pottery course opened a new world for me. Bo is a wonderful teacher...never had I thought I would be able to work on a potter's wheel in such a short while. I proudly shared the results with friends and family. Hope I can go back for the next course to learn more about glazing. Thank you! Harry and Virginia.

Karin Velthoven
[16 Augustus ,  2016]
Laatste week juli/eerste week augustus mocht ik weer genieten van al het heerlijks bij Bo en Annetje: het heerlijke gezonde eten de hele dag door, de lessen in het atelier, de heerlijke sfeer met de andere cursisten, de rust en prachtige sterrenhemel van Vannecourt.....teveel om allemaal op te noemen. Het was mijn tweede keer hier, en eindelijk heb ik het centreren onder de knie! Wat een opluchting dat ik het nu kan! En wat heerlijk om ook mijn eigen, creatieve gang te kunnen gaan. Tot slot de raku stook met de prachtig kleurende glazuren en vooral het KOPERMAT! Fantastisch, het lijkt alsof het noorderlicht nu gevangen zit op mijn werkstukken. Ga vooral, het is echt een kado aan jezelf om hier een week te mogen verblijven!

Katrien Devos
[8 Augustus ,  2016]
Het vierde jaar aanwezig. De laatste stookmethode en glazuur (heb 2X raku gedaan) Was best wel spannend. Op het eerste zicht en gevoel is kristalglazuur niet mijn ding, MAAR...... soms moet je zaken durven herbekijken. De resultaten waren Wondermooi. In de Academie zit ik soms weken te knoeien met een glazuur en hier FLOEP! Tuurlijk ligt dit niet aan mij, maar aan de vakkundig uitgemeten en uitgeteste glazuren waar BO waarschijnlijk ook weken, mss maanden, mee bezig is geweest. Super dat we hier gebruik van mogen maken. Ook de supper-draai-tips zijn altijd fijn om toe te passen. Mijn thee zal vanaf nu zoveel beter smaken in dat zelfgemaakt theepotje en tasje. Telkens een moment om weg te dromen naar nieuwe ideeën en mijmeren naar een heel fijne groep. Vanaf nu haal ik ook mijn euro's uit de flappetap in plaats van de mister cash! Lieve groet aan allen Katrien

Ineke
[2 Augustus ,  2016]
Zoals Riet en Martina al vertelden, twas meer dan super. Vooral bedankt aan heel het team die iedere dag weer klaar stond voor ons, ons in de watten legden. Annetje en Katia, ze kookten zo erg lekker, mmmmm. Bedankt Bo voor je kundige uitleg, je gedrevenheid en kunde. Maar ook het gezellige gebabbel met overbuurvrouw Monique. Ruby die voorbij huppelt, fijn gezongen heeft, wat een lieve meid! Ook de mede cursisten, wat ik van jullie mocht leren, bedankt! Ik kom zeker nog eens.

Riet Toussaint
[28 Juli ,  2016]
Een lekkere week achter de rug waarin ik aan niets anders hoefde te denken dan aan draaien. De instructies en tips van Bo hebben mij als beginner een eind op weg geholpen. De innerlijke mens is uitstekend verzorgd door Annetje. Samen met een fijne en gezellige groep mensen te werken aan een doel: een volle Anagamaoven. Het stoken van die oven is een geweldige ervaring met een prachtig resultaat. Bo, Annetje, Ruby en groepsgenoten: Dank jullie wel.

Martina Dielen
[25 Juli ,  2016]
Nog een beetje levend in een roes van afgelopen week bij Bo en Annetje, ontwaak ik weer in het echte leven. Wat een top vakantie week heb ik achter de rug! Heerlijk de hele week met jouw vingers in de klei te mogen zitten samen met anderen die het ook zo graag willen leren. Toch nog nieuwe grepen geleerd van Bo en mee op excursie naar het museum in Sarregueminus. Bo gaf in het museum een zeer uitgebreide en interessante rondleiding door de pottenbakkersfabriek. Van stenen van de Normandische kust te vermalen tot uiteindelijk het eindproduct te komen. Een uitstapje welk je zeker niet mag missen. En als neusje van de zalm het stoken in de 200 liter Anagama. Van 7 uur opstoken in toerbeurt tot 22.00 uur op 1280'C. Wat een happening! Onder Bo's toeziend oog en een super enthousiaste groep, werd er hard gewerkt door iedereen. Gepamperd door Annetjes overheerlijke maaltijden en zang van Ruby! Lieve mensen met zoveel talenten, super bedankt!

Marianne
[19 Juli ,  2016]
Net terug van een weekje pottenbakken. Wat was het leuk en gezellig. Ik ben die week echt verwend. Je hoeft echt niets anders te doen dan lekker potten draaien en glazuren. En Bo is een kanjer! Ze werkt zo hard om het allemaal in goede banen te leiden en het iedereen naar zijn/haar zin te maken. Ook leert ze je een aantal goede trucs die het draaien vergemakkelijken. Ook Annetje doet alles om de gasten lekker te verwennen. Ik wil hun heel hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid. En Ruby voor haar goochel trucs en haar mooie zang optreden. Hopelijk tot gauw en tot ziens, Marianne

Irmgard
[10 Juli ,  2016]
Ongelooflijk wat je in een week leren kunt! De uitleg en begeleiding waren zeer goed. Ook het glazuren werd uitgebreid behandeld. De sfeer was ontspannen en gezellig en de verzorging op iedereen persoonlijk afgesteld. Top!! Dank jullie wel Bo en Annetje voor de geweldige week!
____

Marianne
[5 Juli ,  2016]
Bo,Annetje,Katja,Ruby en Ava dank je wel voor jullie buitengewone gastvrijheid.De kleine wereld van Vannecourt was mooi,ik heb er van genoten. Genoten van de zorg, de aandacht en veel geleerd over pottenbakken. Een beetje draaien kon ik al, maar centreren was altijd een hele worsteling. Nu niet meer! Wie wil leren draaien met al snel resultaat en daarbij ook nog heel lekker wil eten: koffer pakken en naar Bo en Annetje in Vannecourt.
____

Leonoor
[4 Juli ,  2016]
Een goed concept blijft inspireren en vooral genieten. Voor het zesde jaar op rij ben ik weer twee weken wezen draaien bij Bo en Annetje. Voor mij voorspelbaar, rustgevend, lekker eten en snoepen en vooral lekker met m'n handen in de klei en in de buitenlucht. Met buiten 32 graden is het best warm om de anagamaoven op te stoken tot 1280 graden, het is gelukt en de potten zijn erg mooi geworden. Een topstook volgens Bo! De tweede week m'n theepot afgemaakt en in de kristalstook is het een mooie pot geworden. Ook de vazen en schaaltjes zijn prachtig geworden. Ondanks de flinke regen in de eerste week was het prima kamperen, de vogels fluiten, de koeien grazen en de kippen scharrelen vrij en zorgen voor het kakelverse eitje bij het ontbijt. Prachtig om te ervaren en te zien hoe iedereen geniet van alle momenten in een draaiweek. En iedereen gaat trots met z'n eigen draaiwerk voldaan en uitgerust naar huis! Kom maar eens kijken in Vannecourt zooooo leuk!
____

Ali Wesseling
[20 Mei ,  2016]
Reeds weer thuis, na een hele fijne week in Vannecourt, proberen wij de ontspannen sfeer vast te houden die er was bij Bo en Annetje. Voor mij was het de eerste keer dat ik " draaide" en dat was best wel even wennen. Inez die al enigszins vertrouwd is met pottenbakken was helemaal in haar element. We gingen aan het einde vd week met mooie kopjes, kommen en een enkele kruik naar huis. Het was een heerlijk warm " kleibad". bij jullie. Verder genoten wij van het pure leven zonder overdaad. ( maar ook niet zuinig hoor.) Gewoon terug naar de basis, weinig verkwistend. Annetje die op haar laarzen door het natte gras - en schort voor - de kipjes voert en eitjes uit het hok haalt. De (H)eerlijke producten die gebruikt worden bij het eten. Het vriendelijke " goede morgen" en de oprechte belangstelling. Annetje en Bo nogmaals hartelijk dank. Wij kijken terug op een voor ons onvergetelijke week. Lieve groeten. Inez en Ali 
____


Brenda [22 Mei ,  2016] Een topweek beleefd! Op een prachtige plek onder deskundige en vooral geduldige leiding van Bo kennis gemaakt met draaien en raku. Wat een avontuur! En Annetje die zorgde voor de inwendige mens,niets was teveel en we werden enorm in de watten gelegd. Thuisgekomen en trots op het resultaat ga ik nog heerlijk nagenieten terwijl ik aan de ceramic-quilt werk. Foto volgt! En voor herhaling vatbaar. Bo en Annetje, nogmaals hartstikke bedankt !  ____
Brenda
[22 Mei ,  2016]
Een topweek beleefd! Op een prachtige plek onder deskundige en vooral geduldige leiding van Bo kennis gemaakt met draaien en raku. Wat een avontuur! En Annetje die zorgde voor de inwendige mens,niets was teveel en we werden enorm in de watten gelegd. Thuisgekomen en trots op het resultaat ga ik nog heerlijk nagenieten terwijl ik aan de ceramic-quilt werk. Foto volgt! En voor herhaling vatbaar. Bo en Annetje, nogmaals hartstikke bedankt ! 
____

Lucia [28 April , Donderdag, 2016] Ook de dvd is een enorme aanrader! Ik heb hem net in huis gekregen en wel al 5 keer bekeken. Zowel de tekst als de opnamen van de dvd zijn heel duidelijk, en de methode is top! Tot in de kleinste details wordt alles stap voor stap uitgelegd en wordt ook verteld waarom je het zo het beste kunt doen. Volg je de dvd precies op, dan wordt draaien kinderspel. Dus heb ik vandaag voor het eerst een echt mooi vaasje gemaakt, terwijl ik al 2 maanden aan het knoeien was. Super bedankt! ____

Lucia
[28 April , Donderdag, 2016]
Ook de dvd is een enorme aanrader! Ik heb hem net in huis gekregen en wel al 5 keer bekeken. Zowel de tekst als de opnamen van de dvd zijn heel duidelijk, en de methode is top! Tot in de kleinste details wordt alles stap voor stap uitgelegd en wordt ook verteld waarom je het zo het beste kunt doen. Volg je de dvd precies op, dan wordt draaien kinderspel. Dus heb ik vandaag voor het eerst een echt mooi vaasje gemaakt, terwijl ik al 2 maanden aan het knoeien was. Super bedankt!
____


Rienk en Janneke
[17 september, Donderdag, 2015]
Ik lees dat ik het met velen deel: het was een erg fijne, ontspannen week in Vannecourt. Van Bo heb ik weer nieuwe impulsen en inspiratie opgedaan om verder te gaan met potteren, van Annetje de energie en het enthousiasme om de verzorging tot een feest te maken, van de medecursisten die stuk voor stuk bijzondere mensen waren met wie we veel konden delen. Voor Rienk, als niet-cursist, was het een fijne ervaring om dit mee te maken.Veel dank! ik hoop nog eens in de gelegenheid te zijn om terug te komen en raad ieder aan eens in Vannecourt te gaan kijken!
___

Veronica
[14 september, Maandag, 2015]
Dit jaar vond ik dat ik een kadootje voor mijzelf verdiende. Ik heb mijzelf getrakteerd op een week draaien bij Bo Filarski. Wat een mooi kado is dit geweest!! Heerlijk gedraaid op eigen tempo. Kristalglazuur ontdekt, aarde en vuur ontmoet bij Afrika fire. Het was een groot feest met leuke mensen om mij heen, een gezamenlijke passie wat telkens aangevuld werd met de kookkunsten van Annetje. Ik weet nu al wat volgend jaar op mijn verlanglijstje staat. Bedankt Bo,Annetje en mede cursisten.
___

Irene (met Anastasia)
[14 september, Maandag, 2015]
Ik sluit me bij mij weekgenoot, Brenda, aan. Heel blij met een goed bed, want daar lag ik 's avonds behoorlijk uitgeteld in. Een creatieve vakantie die zo inspirerend werkt, dat je zelfs in je vrije uurtjes nog even doordraait. Morgen begint start ik in Rotterdam een pottenbakcursus (!), dus wie weet: draai ik volgend jaar uit zo'n vormeloze homp klei een super slank vaasje...!
___

Brenda en Heleen
[9 september, Woensdag, 2015]
30 jaar geleden heb ik ooit achter een draaischijf mogen plaatsnemen, maar veel is er niet blijven hangen, behalve dat ik het toen erg leuk vond. Nu het vervolg: dit was een feestje! Uit mijn hectische wereld in alle rust de klei leren centreren, optrekken en vormen... Ik had nooit gedacht dat ik het zó leuk zou vinden! Bo, bedankt voor je inspirerende lessen, je kennis van de techniek en passie, die je doorgaf. Wat gaf dit mij veel energie. Heerlijk om ook met mijn moeder hier te kunnen delen. We hebben veel gelachen om- en gemopperd op de 'mislukte' kleiwerken. De verzorging was heerlijk, fijn bed, en goed eten, dank je wel Annetje! Zo'n weekje weg is een aanrader voor elke zakenman/vrouw, die zijn/haar creativiteit in de koelkast heeft staan :-) Ik kan er weer even tegen, én ik ga verder met draaien!
___

Janine
[24 augustus, Maandag, 2015]

Bedankt Bo, Annetje en Ruby voor alweer een fantastische week, ik heb genoten! Pottendraaien onder begeleiding van de zeer deskundige Bo is een feestje. En door de kookkunsten en verwennerijen van Annetje heb ik een heerlijke relaxte vakantie gehad.
___

Kelly
[23 augustus, Zondag, 2015]

Je vloekt, puft en zweet achter je potten in de eerste dagen... Toch waan je je hier in het paradijs. Dit door de lekker kookkunsten van Annetje, de super mooie omgeving, de gastvrijheid en het talent van Bo om van iedere leek alsnog een pottenbakkerverslaafde te maken. Het was super, volgende jaar weer!
___

José
[20 augustus, Donderdag, 2015]

Wat een heerlijk concept. Een week creatief bezig zijn met Bo, culinair verwend worden door Annetje in een mooie omgeving met een leuke groep mensen. Ik heb genoten en kom graag weer eens terug.
___

Su
[16 augustus, Zondag, 2015]

Als zoekend beginneling, zo een warme ontvangst, duidelijke les, echt heerlijke eten, een inspirerend sfeer en alles eromheen, wil ik graag wat jullie aanbieden aan iedereen wensen. Ik heb genoten tot en met.
___

Nellie en Kees
[15 augustus, Zaterdag, 2015]

Genoten hebben we van deze week. Mooi weer, lekker draaien in afwachtende spanning naar het gedraaide resultaat, lekker verwent worden door jullie en heerlijk afkoelen in het zwembad. En niet te vergeten de gezellige groep mensen die we hebben leren kennen. Zeker weer voor herhaling vatbaar. 
___

Ria Kleijkers
[9 augustus, Zondag, 2015]

Het was weer een super week, veel geleerd en heerlijk gegeten. Ik ben gewoon in de watten gelegd. Dichtbij de natuur met klei bezig zijn is een heel fijne ervaring
___

Mariken Hornman
[28 juli, Dinsdag, 2015]

Een verwen-week op alle fronten. De heerlijk, heldere uitleg en instructies van Bo. Dat werkt! Had al eens een keertje gedraaid maar bleef ploeteren. Dankzij haar techniek en uitleg is het nu een feestje. De andere verwennerij was het zalige eten van Annetje. En alleen al het begin van de dag: Wakker worden met het geluid van zacht borden-gerinkel. Je hoeft slechts aan te schuiven aan die ontbijttafel. En dan heb ik het nog niet eens over het prachtige plekje van mijn tentje onder de notenboom. Een heerlijk weekje. Dank je wel. Mariken 
___

Ineke de Jongh
[26 juli, Zondag, 2015]

Trots op mijn mooie raku gebakken schalen. Dit na een geweldige week bij jullie atelier. Een mooie verstilde plek, heerlijk eten,prima verzorging MAAR BOVENAL EEN FIJNE GOEDE DOCENTE. Bedankt voor alles wat ik bij je heb geleerd! Ik kijk nu toch erg anders naar Potterie. Deze week was een moment met een gouden randje. Mercie, Ineke
___

Carlien, Tim en Huub
[18 juli, Zaterdag, 2015]

We hebben net voor het eerst koffie gedronken uit onze door Tim gedraaide en geglazuurde koffiebekers. Zo worden we dagelijks herinnerd aan onze superweek in Vannecourt. Het was de ideale combinatie van iets nieuws zien en leren, gezelligheid met anderen, heerlijk eten (van Annetje) en rust op een heel authentieke plek. Huub was een niet-pottenbakkende deelnemer, maar heeft zich prima vermaakt met fietsen. Verder hoorde hij er helemaal bij. Reuze bedankt voor deze fantastische vakantie!
___

Peter en Nora
[17 juli, Vrijdag, 2015]

Lieve Bo en Annetje Net terug thuis van bij "de Poterie" waar we een ongelooflijke week mochten beleven samen met jullie en al die andere lieve mensen. Alles was top en reuze gezellig. Nooit gedacht dat dit z'on leuke week zou worden. Zeker tot Later.
___

Bie Lemmens 
[17 juli, Vrijdag, 2015]

Een weekje bij Bo, Annetje en Ruby, het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben met mooie kristal glazuur en African Fire potjes thuisgekomen en kreeg een spontane WOW van het thuisfront. Ruby, jou roze Raku beker uit je boetiekje is nu mijn favoriete koffiemok! Ik probeer zeker nog eens terug te komen. Dankjewel! 
___

Carine & Marijke
[14 juli, Dinsdag, 2015]

Leuke week !!!... de weergoden waren ons natuurlijk goed gezind, wat ons goed uitkwam, aangezien we met ons tentje waren. Veel info, toch wel wat opgestoken !!! Het was een boeiende week, kristalglazuren en Afrikaanse stook, de afwisseling maakte het wel leuk. De uitstap naar het "Musée des Techniques Faïencières" is ook een aanrader, en met Bo als gids heb je aan informatie geen gebrek. Toffe groep, enfin het was aangenaam vertoeven bij Bo, Annetje en Ruby. Veel groetjes Bedankt Carine & Marijke juni 2015
___

Leonoor Smaal
[18 juni, Donderdag, 2015]
tja wie gaat er nou 10 keer een week naar dezelfde vakantiebestemming? ....Ik dus!waarom? omdat het alles heeft waar ik me goed bij voel. Van 24 mei t/m 7 juni met de tent, een kristalglazuurweek en een raku-week. Rust, regelmaat en lekker tot m'n polsen in de klei, elke groep heeft verbinding én eigen dynamiek. Altijd gezellig, heel veel samen maar ook ruimte. Gezond en lekker eten en drinken, demonstratie met sterren, uitleg met humor.Bo,Annetje en Ruby het was weer goed! Bedankt. Oh ja en nog een krat met mooie flesjes en potten mee naar huis.
___

Sanny
[15 juni, Maandag, 2015]
Bedankt Bo en Annetje voor de geweldige week bij jullie! Ik heb genoten van jouw uitleg, hulp en vakmanschap, Bo, en veel geleerd. En Annetje, vooral van jouw heerlijke maaltijden en het zingen 's avonds! En jullie gastvrijheid en hartelijkheid maakt het plaatje compleet. Ik kom zeker nog eens terug, hartelijke groet, Sanny
___

Mariet en Peter
[8 juni, Maandag, 2015]
Jullie gastvrijheid en vakmanschap hebben voor een geweldige week gezorgd. Ook de overige leden van de groep willen wij hartelijk danken voor hun gezelligheid en misschien .... au revoir, bye, Tschüs
___

Tracy en Martin
[24 mei, Zondag, 2015]
We hebben beiden genoten van jullie gastvrijheid, de zeer duidelijke en kundige lessen van Bo, het heerlijke eten van Annetje, de zangkunsten van Ruby en Annetje en de prachtige rustgevende omgeving. Bo heeft mij nog meer geïnspireerd om verder te gaan met klei en Annetje heeft Martin weer een gitaar doen oppakken. Bo, Annetje en Ruby BEDANKT!  
___

Jacqueline
[23 mei, Zaterdag, 2015]