Creatieve Vakantie Frankrijk


Bijzonder extra voorwaarde ivm pandemie

Update 24 maartAfwijkende voorwaarde ivm de Corona Pandemie

In verband met de bijzondere omstandigheden waarin heel Europa verkeert, hebben wij besloten onze annuleringsvoorwaarde voor alle voorjaarvakanties t/m 4 juni 2020 aan te passen. Indien de ontwikkelingen daartoe aanleiding geven, zullen wij deze periode tzt verruimen. Tot nader order dienen hier in Frankrijk vanaf 15 maart 2020 alle openbare etablisementen die niet van cruciaal belang zijn gesloten te blijven. Dit betekent grofweg dat alleen winkels voor voedsel en medicijnen nog open mogen blijven. Ook ons centrum zal dus tot nader order gesloten moeten blijven. Wij hopen dat vanaf 25 april onze zaak weer open mag. In Nederland geldt momenteel een verbod voor alle groepsbijeenkomsten tot 1 juni. Frankrijk heeft nog niet hiertoe besloten. Gezien het feit dat de lock-Down in Frankrijk eerder is ingegaan verwachten wij dat die minder lang zal duren dan in Nederland. Elke twee weken zal de Franse regering de sitatie evalueren, en zal het zo nodig steeds met twee weken verlengd gaan worden.

Algemeen
Indien je geboekte vakantie in een week valt waarin de workshop niet door kan gaan - omdat wij gesloten moeten blijven - zullen wij het gehele bedrag, inclusief aanbetaling, retourneren.

Week 16 en 17
Ondanks het feit dat wij niet weten tot wanneer de verplichte sluiting zal duren hebben wij besloten om de workshops in de weken 16 en 17 reeds te laten vervallen (het gehele bedrag inclusief aanbetaling wordt teruggeboekt).

Week 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23
Voor week 18 t/m 23 (dwz t/m 4 juni) hanteren wij een afwijkende algemene voorwaarde: het is mogelijk voor deze weken kosteloos te annuleren, tot 2 dagen voor aanvang van de workshop.

Uiteraard is er een gerede kans dat wij van onze kant genoodzaakt zullen zijn ook deze weken te annuleren. Wilt U toch komen pottenbakken en verzekerd zijn van een plaats, kijk dan naar alle nog beschikbare data later in het seizoen.
Je kan nu gratis omzetten.

Zie: Data


Rest ons nog ook jou het allerbeste toe te wensen tijdens deze epidemie.

Sterkte en hopelijk tot ziens,Bo en Annetje