Boeken voor Anna-Art Quilt - Patchwork weken

Leuk dat je wil komen!

Na het verzenden van onderstaand boekingsformulier ontvang je aanvullende reisinformatie en een voorschot-nota à € 70,00 per persoon. Na ontvangst van deze betaling is de boeking definitief. Indien er onduidelijkheden zijn bij het invullen van dit formulier, of als je nog andere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via een mailtje aan info@anna-art.eu

Klik hier om het formulier in te kunnen vullen. Powered by Yourhosting

Algemene Voorwaarden:

Boeken
U kunt eenvoudig boeken via onze boekingsmodule boeking. Na ontvangt van uw aanmeldformulier sturen wij u een voorschot nota à € 70,00 p/p om te boeken. Zes weken voor aanvang van de workshop ontvangt u de nota voor het resterende bedrag, dit bedrag dienen wij vier weken voor aanvang van de workshop ontvangen te hebben. Wij hebben slechts een beperkt aantal plaatsen. Deze plaatsen zijn gereserveerd voor deelnemers aan de workshop. Extra gasten kunnen wij vergunning-technisch helaas niet herbergen noch van maaltijden voorzien.

Verbruik
Materiaalverbruik: zoveel stof, garen en tussenvulling als nodig is voor een quilt van ongeveer 150 x 150 cm.

Gehandicapten
Onze oude boerderij is helaas niet rolstoel toegankelijk.

Maaltijden en Diëten
Onze maaltijden zijn op basis van ‘table d'hôte‘, vervaardigd met verse producten uit de omgeving. Wij kunnen met uitzondering van de keuze-mogelijkheden hieronder geen rekening houden met individuele diëten.
Wij verzorgen op verzoek (vooraf aan te geven bij het boeken! ivm inkopen) aangepaste schotels. U kunt kiezen uit vegetarische schotels of diëetschotels. De diëetschotels zijn lactose- en glutenvrij, en zonder ui, knoflook en paprika.
Bij het glutenvrije ontbijt en de lunch worden glutenvrij brood, mais- en rijstcrackers geserveerd ('s morgens ook glutenvrije havermout in water gekookt; noten en fruit staan op tafel om zelf toe te voegen). Dit alles te combineren met overheerlijke huisgemaakte confitures, kaas of vleeswaren.
Wij zijn geen restaurant en kunnen helaas niet garanderen dat er geen sporen van gluten, lactose of andere allergenen in het eten zitten.

Honden
Er kunnen geen honden meegenomen worden.

Annuleren en verzekeren
Bij annulering tot 4 weken voor aanvang bent u 70,00 euro p/p verschuldigd, daarna ongeacht de reden het hele bedrag. Wij adviseren u daarom een annulerings+reis verzekering af te sluiten. Een annulering is vaak vanwege iets (zeer) ernstigs. Hoe begripvol we ook zijn, wij kunnen op korte termijn een plaats niet meer opvullen. Voor een relatief klein bedrag kunt u het risico afdekken. Dit kunt u doen via een eigen (reis)verzekeringsagent.